Læs mere
Information

Skægpleje – hvordan skal du pleje dit skæg og din hud?

Måske kender du til, at din hud under skægget kan virke irritabel og tør, måske døjer du med skægpest når du barberer dig, eller måske har du et helt tredje problem. Men hvordan løser du dine skægproblemer? Hvad skal du bruge? Hvornår skal du bruge det? Det vil vi hjælpe dig med at finde ud af!

Læs mere

Læs mere
Information

Stylingprodukter – din guide til at navigere i stylingjunglen

Vi nærmer os august, og dermed højsæsonen for bryllupper, sommerfester, og som en rimelig unik ting i år, alle de forsinkede konfirmationer. Her hos PS-NIELSEN synes vi selvfølgelig, at håret er den vigtigste del af dit festlook, og det skal selvfølgelig se hammergodt ud. Men hvordan skal du style dit hår? Hvilke produkter skal du bruge? Hvad kan de forskellige produkttyper egentlig? De spørgsmål vil vi gerne hjælpe dig med at besvare.

Hvilken slags frisure vil du have? 
Hvilke produkter skal du bruge til hvad?

Læs mere

Læs mere
Information

Curly Girl part 2 – Krøller eller ej?

Hvorfor krøller noget hår, mens andet ikke gør?

Vi ved alle sammen, at nogle mennesker har krøllet hår, mens andre har glat hår. Grunden til at noget hår krøller skyldes hårstråets opbygning. Hvis du forstiller dig at man klipper et hårstrå midt over, så vil et helt rundt hårstrå som udgangspunkt give et glat hår, mens et ovalt hårstrå vil give krøller…

Læs mere

Læs mere
Information

Sommer, sol og saltvand

I det danske land er vi så småt ved at bevæge os ind i sommeren. Det betyder, at vi bevæger os mere rundt udenfor, med højere temperaturer – og meget mere sol.

Selvom det er lækkert at få sig en kulør, så glemmer vi desværre lidt for ofte, at solen altså også påvirker vores hår og hovedbund. Akkurat ligesom solens UV-stråler kan skade vores hud, hvis vi ikke tager os af den med solcreme, så kan det også gå ud over håret…

Læs mere

Læs mere
Information

Curly Girl

Hvad er Curly Girl?

Curly Girl! Måske har du hørt om det før? Curly Girl er en hårmetode der udelukker alle ingredienser der potentielt kan tynge og udtørre naturligt krøllet hår. Metoden siges at kunne fremmane mere krøl i naturligt krøllet hår, og opnår flere og flere trofaste følgere for hver dag der går. Det er en metode der kan virke utroligt uoverskuelig, når du først skal starte op på den, så vi har lavet en lille overskuelig guide til Curly Girl-nybegynderen. Først, lidt information om metoden.

Læs mere

Læs mere
Information

Shampoo og Conditioner – hvad er det?

Shampoo og Balsam – Hvad og hvorfor?

Du har nok hørt mange ting om, hvordan hårpleje fungerer, og hvordan du skal tage dig af dit hår. Mange af de ting du har hørt og fået fortalt, har nok forvirret dig, og det kan vi faktisk godt forstå. I denne artikel vil vi forklare, hvordan hårplejeprodukter arbejder sammen, og hvordan du laver den bedste plejerutine for dig og dit hår…..

Læs mere

Alle Indlæg