Fri fragt ved køb for 999

Levering 1 - 2 hverdage

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Eksempel på et banner

Store fordele

Som forhandler af PS-Nielsen’s produkter er der store fordele til dig som forhandler.

Du har nu mulighed for at blive tilknyttet direkte til PS-Nielsen’s webshop, og herigennem modtage salgsprovision af det salg som du har sendt til PS-Nielsen’s webshop. Hvis du allerede er forhandler af PS-Nielsen’s produkter, er du allerede blevet registreret i vores webshop. Vi mangler blot at skabe en forbindelse mellem din egen hjemmeside, og ps-nielsen.dk

Hvordan foregår det?

Det foregår på den måde at du installerer et banner på din egen hjemmeside, som linker til PS-Nielsen’s webshop. I det øjeblik at brugeren har klikket på banneret på din hjemmeside og ser PS-Nielsen’s webshop, har vores webshop allerede registreret at brugeren kommer fra dit website.

Når brugeren gennemfører et køb, vil din salgsprovision bliver registreret i vores system, og dette beløb vil blive afregnet direkte med dig en gang om måneden.

Se FAQ her…[/vc_column_text][vc_column_text]

Vi installerer gerne!

For kun kr. 950 + moms, installerer vi et af nedenstående bannere for dig på dit eksisterende website, og sørger for at det linker korrekt til webshoppen, og at det registrerer din salgsprovision automatisk. Du kan vælge et af følgende 4 bannere:[/vc_column_text][basel_gallery images=”22203,22202,22201,22200″ view=”carousel” spacing=”6″ slides_per_view=”1″ caption=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hvis du ønsker at andet design på dit banner, eller et andet format – laver vi også gerne dette, baseret på en timebetaling på kr. 650 + moms. I dette tilfælde kan du blot vælge “Specielt designet banner” i nedenstående kontaktformular, og give yderligere information til os i kommentarfeltet.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Bestil installation af banner” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Venligst udfyld formularen nedenfor, for at få banneret installeret på din hjemmeside.

Til information har brug brug for login til din administration af hjemmesiden, og evt. en ftp-adgang. Derfor vil du blive kontaktet pr. telefon, efter at kontaktformularen er blevet udfyldt, så at vi kan lave ændringerne for dig.

Dette gøres også for at holde adgangskoder sikre og hemmelige, så at de ikke kommer i hænderne på de forkerte folk.[/vc_column_text]

  Dit fulde navn (*)

  Firmanavn (*)

  CVR. nr. (*)

  Hjemmeside (*)

  E-mail (*)

  Telefon nr. (*)

  Vælg banner

  Kommentar til banner

  [vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”faq”][vc_column][vc_custom_heading text=”FAQ” use_theme_fonts=”yes”][vc_toggle title=”Hvad så hvis brugeren går direkte ind på ps-nielsen.dk – og ikke via din frisør’s website?”]For at kunne gennemføre et køb på vores webshop, skal brugeren indtaste telefonnummeret på sin frisør. Når frisøren indtaster din frisør’s telefonnummer, vil salgsprovisionen blive registreret til din konto.

  [/vc_toggle][vc_toggle title=”Kan man handle uden at blive registreret hos en frisør?”]Nej, det kan man ikke – medmindre man indtaster et forkert telefonnummer. Man SKAL indtaste sin frisørs telefonnummer i vores system.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Jeg har flere telefonnumre – er de alle registreret?”]Vi har allerede indtastet alle de numre vi har stående i vores system på alle vores forhandlere. Hvis du har flere numre som skal registeres til salgsprovision, må du meget gerne sende denne information til os på kontakt@ps-nielsen.dk, og så vil vi registrere det i vores system.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Hvad hvis brugeren indtaster et forkert telefonnummer?”]Det kan jo desværre ske, og brugeren kan stadig gennemføre et køb. Vi kan dog se alle de telefonnumre som bliver registreret, og vil løbende kigge dem igennem for at undgå forkerte registreringer.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

  Hvad mangler du?