Fri fragt ved køb for 999

Levering 1 - 2 hverdage

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle produkter fra PS-NIELSEN ApS. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler.

 

Generelle Oplysninger

PS-NIELSEN ApS
CVR-nr. 33150636
Børstenbindervej 4, 5230 Odense M
Tlf. 66 17 00 66
E-mail: kontakt@ps-nielsen.dk

 

Betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

 

Alle priser hos PS-NIELSEN ApS – på web-adressen https://www.b2b.ps-nielsen.dk/ – er inkl. moms.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Betalingsgebyret lægges ovenpå beløbet på betalingsvinduet – som følger:

VISA Dankort
Transaktionsbeløb kr. 0,00 – 50,00 pålægges kr. 0,70
Transaktionsbeløb kr. 50,01 – 100,00 pålægges kr. 1,10
Transaktionsbeløb kr. 100,01 – 500,00 pålægges kr. 1,39
Transaktionsbeløb > kr. 500 pålægges kr. 1,39 + 0,00 % af beløbet

VISA og Mastercard
1,50 % af transaktionsbeløbet

 

Sikker ehandel

PS-NIELSEN benytter en professionel webshopløsning fra DesignRus.dk og Epay. Betalingssystemet lever op til alle de sikkerhedskrav, der er stillet, og er godkendt og certificeret af NETS.
Al kommunikation mellem Epay’s Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem Epay’s Betalingssystem og NETS’s betalingsserver.
Epay’s Betalingssystem står placeret i et højt sikret serverrum med tyverialarm, brandanlæg (Inergen), nødstrømsanlæg og aircondition. Betalingssystemet er elektronisk overvåget 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

 

Levering

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage, ved bestilling inden kl. 12, sendes varen samme dag.
Ordrer indeholdende restordrevarer, kan have en længere leveringstid. Bestilte varer sendes som udgangspunkt samlet – restordrer efterleveres.
Ordrer over 449 kr. leveres fragtfrit.
Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage, efter du har meddelt os på 66 17 00 66 eller kontakt@ps-nielsen.dk, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen/ansvaret for varen fra tidspunktet for varens levering.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Inden en vare returneres skal du kontakte os enten via telefon eller mail. Dette skyldes, at vi ikke tager imod pakker uden forudgående aftale.
Omkostninger vedrørende returnering afholdes udelukkende af kunden selv. Det betyder, at pakker sendt til vores adresse på postopkrævning ikke bliver taget imod.
Ved returnering bør returvaren sendes og pakkes forsvarligt. Returvarer som har lidt skade pga. mangelfuld emballering, kan medføre tab af returretten.
Vi anbefaler derfor at returnering sker ved genbrug af emballagen, som varen blev modtaget i.
Så snart vi modtager en returvare og får tjekket om alt er, som det skal være, tilbagefører vi hurtigst muligt det fakturerede beløb til din konto.
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og konstateret at plomberingen ikke er brudt og at varen er intakt.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

PS-NIELSEN ApS
Børstenbindervej 4
5230 Odense M

(Husk også at skrive afsenderadresse!)

Vi modtager kun pakker sendt direkte til ovenstående adresse og ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Som forbruger har du 24 måneders (12 mdr. for erhvervsdrivende) reklamationsret på varer købt hos PS-NIELSEN APS. Det betyder, at såfremt varen havde en fejl, da du købte den, har du ret til at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, som er opstået i forbindelse med almindelig brug og slitage.
Ved forkert brug, uheld eller misbrug af den købte vare bortfalder reklamationsretten også.
Såfremt der reklameres på en købt vare, som ikke fejler noget, vil varen blive sendt retur og kunden vil blive opkrævet betaling for om emballering og forsendelse. Ved brug af reklamationsretten henvises til punktet ‘Returnering’.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:

PS-NIELSEN ApS
Børstenbindervej 4
5230 Odense M

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos PS-NIELSEN ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos PS-NIELSEN ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@ps-nielsen.dk

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@ps-nielsen.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 03.08.2017

 

Hvad mangler du?