Fri fragt ved køb for 999

Levering 1 - 2 hverdage

Undervisning og kurser

Har du mod på udvikling?

Kommende kurser

Januar

Februar

Marts

April

Maj

Juni

Juli

August

September

Oktober

November

December

Online kurser

 

Hvad tilbyder vi?

Hos PS-NIELSEN går vi meget op i videreuddannelse og vejledning, og tilbyder derfor kurser til alle vores kunder. Kurserne kan skræddersys på mange måder, og kan omhandle alt fra farveteknikker, opsætning, klipning, forretningsforståelse og meget mere. Vi står altid til rådighed for at skræddersy et kursusforløb, om netop dét område, du ønsker at blive klogere på. For her hos PS-NIELSEN tror vi på livslang læring og udvikling.

Så er der et bestemt kursus, som du kunne tænke dig, så tag en snak med vores Education Manager, Maria Lilhauge om mulighederne. Med hjælp fra vores dygtige teknikere, kan du komme ud af din rutine, forbedre din teknik og få gladere kunder!

[wcpscwc_pdt_slider cats="3190" slide_to_show="5" orderby="date" order="DESC"]

Læs mere om vores kurser

WORKSHOP

På vores hands-on-workshops vil du arbejde kreativt på egne modeller for at få teknikkerne helt ned i fingerspidserne. Du får en masse teoretisk viden og praktisk erfaring med produkterne, som du kan gå direkte tilbage og bruge i salonen. Vores workshops giver dig et teoretisk indblik og en bred vifte af kreative løsninger, som du kan anvende i din salon. Vi tilbyder at afholde workshoppen i din egen salon i vante rammer, eller i en af vores saloner på Fyn og i Jylland.

LOOK & LEARN

På vores Look & Learn kurser præsenterer vi kreative løsninger og teknikker, så du kan skabe flotte resultater i salonen. Udgangspunktet er vores fælles passion for hår og målet er at sende dig hjem med massere inspiration og tips og tricks. Du får indblik i, hvordan vores teknikere arbejder, og der vil hele tiden være en åben dialog, hvor alle spørgsmål er velkomne. Du vil opleve en nede på jorden, kreativ og faglig atmosfære fra den virkelige salonverden, hvor vi vil være de kreative og du vil blive inspireret.

COLOUR CLASS

På vores farvekurser vil du få en dybdegående viden omkring det farvesystem du bruger og hvordan det skal anvendes. Vi vil både komme ind på teori, så du er bedre klædt på til det kreative arbejde og du vil komme til at arbejde hands-on med farvesystemet.

BALAYAGE HANDS-ON

På dette kursus arbejder vi kreativt med alle frihåndsteknikker, toninger, pigmenter og glossinger indenfor alle vores farvesystemer. Da det også er et hands-on kursus, vil du selv kunne afprøve alle teknikkerne. Dette kursus kan skræddersys og tilbydes i flere stadier, så passer til netop dine behov. Er du f.eks. helt ny og vil gerne have de basale balayage-teknikker på plads først, kan vi tilpasse kurset efter dine behov. Er du er allerede skarp til balayage, men gerne vil udvikle dig kreativt med andre frihåndsteknikker, så skræddersyer vi kurset herefter.

SALGSMOTIVATION

På vores salgsmotivationskurser vil du få en dybdegående gennemgang af produkter, så du er klædt på til den gode vejledning. Vi tror på, at den gode vejledning giver det gode salg. Vi vil gå i dybden med, hvordan du får det optimale ud af produkterne og hvordan vi får skabt behovet hos kunderne, så de ikke kan leve uden produkterne.

ONLINE KURSER

Vi tilbyder næsten alle vores kursus i online format. Derfor kan vi skræddersy kurset lige efter dine behov. Nogle af vores udbudte online kurser vil vi gennemgå forskellige temaer, som fx. afblegnings og lysningsfarver eller fx gennemgå forskellige balayage-teknikker.

Kursusvideoer

No posts found!

Maria Lilhauge

Education Manager

    Hvad mangler du?