Undervisning og kurser

Har du mod på udvikling?

Kommende kurser

Online Kurser

 

Hvad tilbyder vi?

Hos PS-NIELSEN går vi meget op i videreuddannelse og vejledning, og tilbyder derfor kurser til alle vores kunder. Kurserne kan skræddersys på mange måder, og kan omhandle alt fra farveteknikker, opsætning, klipning, forretningsforståelse og meget mere. Vi står altid til rådighed for at skræddersy et kursusforløb, om netop dét område, du ønsker at blive klogere på. For her hos PS-NIELSEN tror vi på livslang læring og udvikling.

Så er der et bestemt kursus, som kunne tænke dig, så tag en snak med vores Education Manager, Maria Lilhauge om mulighederne. Med hjælp fra vores dygtige teknikere, kan du komme ud af din rutine, forbedre din teknik og få gladere kunder!

På vores hands-on-workshops vil du arbejde kreativt på egne modeller for at få teknikkerne helt ned i fingerspidserne. Du får en masse teoretisk viden og praktisk erfaring med produkterne, som du kan gå direkte tilbage og bruge i salonen. Vores workshops giver dig et teoretisk indblik og en bred vifte af kreative løsninger, som du kan anvende i din salon. Vi tilbyder at afholde workshoppen i din egen salon i vante rammer, eller i en af vores saloner på Fyn og i Jylland.

På vores Look & Learn kurser præsenterer vi kreative løsninger og teknikker, så du kan skabe flotte resultater i salonen. Udgangspunktet er vores fælles passion for hår og målet er at sende dig hjem med massere inspiration og tips og tricks. Du får indblik i, hvordan vores teknikere arbejder, og der vil hele tiden være en åben dialog, hvor alle spørgsmål er velkomne. Du vil opleve en nede på jorden, kreativ og faglig atmosfære fra den virkelige salonverden, hvor vi vil være de kreative og du vil blive inspireret.

På vores farvekurser vil du få en dybdegående viden omkring det farvesystem du bruger og hvordan det skal anvendes. Vi vil både komme ind på teori, så du er bedre klædt på til det kreative arbejde og du vil komme til at arbejde hands-on med farvesystemet.

På dette kursus arbejder vi kreativt med alle frihåndsteknikker, toninger, pigmenter og glossinger indenfor alle vores farvesystemer. Da det også er et hands-on kursus, vil du selv kunne afprøve alle teknikkerne. Dette kursus kan skræddersys og tilbydes i flere stadier, så passer til netop dine behov. Er du f.eks. helt ny og vil gerne have de basale balayage-teknikker på plads først, kan vi tilpasse kurset efter dine behov. Er du er allerede skarp til balayage, men gerne vil udvikle dig kreativt med andre frihåndsteknikker, så skræddersyer vi kurset herefter.

På vores salgsmotivationskurser vil du få en dybdegående gennemgang af produkter, så du er klædt på til den gode vejledning. Vi tror på, at den gode vejledning giver det gode salg. Vi vil gå i dybden med, hvordan du får det optimale ud af produkterne og hvordan vi får skabt behovet hos kunderne, så de ikke kan leve uden produkterne.

Vi tilbyder næsten alle vores kursus i online format. Derfor kan vi skræddersy kurset lige efter dine behov. Nogle af vores udbudte online kurser vil vi gennemgå forskellige temaer, som fx. afblegnings og lysningsfarver eller fx gennemgå forskellige balayage-teknikker.

Kursusvideoer

Education Manager
Maria Lilhauge

Maria har været tilknyttet PS-NIELSEN siden 2013 og er nu teknisk chef hos os. Hun har ansvaret for al vores undervisning, det tekniske team, bookning af kurser og planlægning af kursusprogrammer. 

Maria er en rigtig farvenørd og er teoretisk skarp. Hendes fokusområde er frihåndteknikker, langt hår, blandinger og opskrifter, men hendes faglighed strækker sig langt ud over det. Hun har altid flere opskrifter i ærmet og kan blande farverne kreativt med tanke for, at det også skal fungere i salonen.

Camilla Linning
Tekniker

Camilla er tekniker hos PS-NIELSEN med speciale i kreative/tekniske farvebehandlinger, frihåndsteknikker og herreklip. Til daglig er hun selvstændig frisør hos Høgh Hairstudio i Odense, hvor teori bliver omdannet til praktik. 

Camilla er meget kreativ og en kæmpe farvenørd. Hun kan teorien til punkt og prikke og er god til at se muligheder og finde de kreative løsninger. Camilla er meget ærlig og realistisk i forhold til, hvad der kan lade sig gøre. Derudover underviser hun også i dameklip og frisering, der fremhæver de lækre farvninger.

Louise Østergaard Iversen
Tekniker

Louise er tekniker hos PS-NIELSEN med speciale i klippe-og farveteknisk arbejde på både herre og dame. Til dagligt driver hun Hair by Østergaard i Svenborg, hvor hun forbedrer teknikker til perfektion.

Louise har været frisør siden 2013 og har siden 2014 deltaget i adskillige frisør-konkurrencer i ind- og udland (DM, EM og VM), hvor hun bl.a. har vundet guld, sølv og bronze. Her igennem har Louise opnået stor erfaring og udviklet den personlige tilgang til faget, som kommer til udtryk i hendes arbejde som selvstændig frisør i dag.

Lena Jensen
Tekniker

Lena er tekniker hos PS-NIELSEN med speciale i opsætning, extensions, Balayage, highlights, farve, herre- og dame.klip. Hun har undervist andre frisører i 6-7 år landet over. Derudover er hun også uddannet makeupartist, og så har hun har arbejdet i USA i 6 måneder.

Nicole Kronstrøm
Tekniker

Nicole er tekniker hos PS-NIELSEN med speciale i balayage og farveteknisk arbejde. Til dagligt driver hun Root Hair på Frederiksberg, hvor hun forbedrer teknikker til perfektion.

Rose Sanner Ørnbøll
Tekniker

Rose er tekniker hos PS-NIELSEN med speciale i farveteknisk arbejde. Til dagligt driver hun Sanner Hair & Make up i Stenløse, hvor hun forbedrer teknikker til perfektion.