Undervisning og kurser hos PS-NIELSEN

Har du mod på udvikling?

Hvad kan vi tilbyde?

Hos PS-Nielsen tilbyder vi en bred vifte af kurser til frisører.
Kan du nikke genkendende til:

> Du har brug for tips og tricks, til at lave en god farve HVER gang?
> Du bliver usikker når en kunde kommer med et billede og siger “Kan du lave den her frisure?”
> Du vil lære at lave “instagram-hår”?
> Du er kørt lidt død i de samme teknikker og inddelinger?
> Du ønsker inspiration til hvordan du kan kombinere flere forskellige teknikker, i samme behandling?

Så tag kontakt til os! Med hjælp fra vores dygtige teknikere, så kan du komme ud af rutinen, forbedre din teknik og få gladere kunder!

  Camilla Linning
  Tekniker

  Mit navn er Camilla Linning, og jeg er selvstændig frisør i salon Høgh Hairstudio på Jernbanegade I Odense C. Jeg er specialist i kreative/tekniske farveforvandlinger, frihåndsteknikker samt herreklip. Jeg er en kæmpe farvenørd og kan min teori til punkt og prikke. Jeg er god til at se muligheder, er meget kreativ og er ikke bange for at prøve noget af, hvilket er en af grundene til, at jeg står hvor jeg gør i dag. Jeg er meget ærlig og realistisk i forhold til hvad der kan lade sig gøre, og kaster mig ikke ud i projekter som jeg ikke vil stå inde for. Derudover underviser jeg også i dameklip og frisering, der kan sørge for at dine lækre farvninger bliver vist på bedst vis.

  Maria Lilhauge
  Tekniker

  Mit navn er Maria Lilhauge, og jeg min salon By Lilhauge i Middelfart. I min salon beskæftiger jeg mig udelukkende med spændende farvninger til kvinder. Jeg beskriver mig selv som en faglig nørd, fordi det vigtigste for mig er den tekniske udførsel, som kan garantere det perfekte resultat. Som tekniker er jeg især stærk i farveteknik– og teori, især for Artego one60nine og Beauty Fusion. Jeg sætter stor pris på nemme/hurtige påføringer, så 1 behandling ikke tager en hel dag, fx ved at man kan kombinere flere teknikker.

  Carina Storm Vibæk
  Tekniker

  Mit navn er Carina Vibæk og jeg er selvstændig frisør i TREND of HAIR i Odense. Jeg er specialist i afblegning og balayage, som jeg har undervist frisører i hele landet med. Jeg kender de farver jeg arbejder med, ned til mindste farveteori, hvilket også gør at jeg kan sammensætte alverdens lækre farver, som måske nogle ville tro var en umulig opgave.
  Jeg bestræber mig efter at man aldrig bliver for god til at kunne lære noget nyt. Derfor er det vigtigt at jeg hele tiden holder mig opdateret med de nyeste teknikker på ”markedet’.